Min blogg

EnergiBoost Event 4 juni 2017

No comments

Börja sommaren på bästa sätt!
EnergiBoost Event tillsammans med – Havsgymmet Lomma och UpsideDown Södra Sandby

Det finns många fördelar med att träna utomhus. Det som de flesta först tänker på är frisk luft och solljus. Det finns fler positiva sidor. Du kommer märka att all träning är specifik till den miljö du har tränat i.

Preliminärt Program

10.30 – 10.45 Presentation av dagen

10.45 – 11.45 Functional Moves® Outdoor med utsikt över havet (Hanna Åberg)

Passet är upplagt efter hur kroppen är byggd och fungerar, och målet är att stärka och balansera kroppens alla funktioner. Du tränar styrka, kondition, stabilitet, rörlighet och balans. Enbensstående knäböj på ett trägolv är annorlunda mot en ojämn gräsmatta, en mjuk sandstrand eller en lutande klippa. När vi är utomhus är ytan som vi står på ojämn och det ger oss en funktionell aspekt i träningen. Det gör att kroppen får utmanas i sin stabilisering och kontroll.

12.00 – 13.00 Lunch från Gröna Hörnet

13.00 – 15.00 Stand Up Paddle (Maria Dahlberg)

Vi börjar med en genomgång på land av utrustning och paddelteknik, därefter ger vi oss ut på vattnet tillsammans. Vi kommer att paddla i grupp, njuta och ha kul på havet. Vi kommer att testa olika paddeltekniker och vändningar i vattnet. Alla kan vara med, du behöver inte ha testat SUP innan. För tips inför paddlingen, gå in på https://havsgymmet.se/bra-att-veta-fore-paddling/

Pris för dagen: 995 kr/pers

I priset ingår:

Instruktör under Functional moves

Instruktör och all utrustning i samband med SUP (bräda, paddel, fångrem, våtdräkt, våtskor och flytväst)

Lunch (sallad och smoothie), välj mellan:

Sallad
Vegansallad: Hummus på soltorkade tomater, sojabönor, picklad gurka, picklad rödlök, rödkål, morötter, bladspenat och bulgur (kan bytas ut mot glutenfritt quinoa eller pasta)

Kycklingsallad: Svensk kyckling med picklad lök, hemmagjord solrospesto, rödkål, morötter, bladspenat och bulgur (kan bytas ut mot glutenfritt quinoa eller pasta)

Smoothie:
Green ginger (avocado, spenat, citron och apelsinjuice, ingefära)

Blåbär (laktosfri yoghurt, honung och blåbär)

Anmälan och betalning görs senast 31/5 till Hanna Åberg: me@upsidedown.se

I anmälan uppger ni namn, mobil nr, antal personer, vilken storlek ni önskar på våtdräkt (finns i S- XXL) och våtskor (finns i 36-45) samt vilket lunchalternativ ni vill ha.

Varmt välkomna! // Maria & Hanna

EnergiBoost Event 4 juni 2017

Relaterade inlägg