Om oss

Havsgymmet – Stand Up Paddle

Om oss

Vi ordnar paddeläventyr med SUP i Lomma och Karlstad för privatpersoner och företag.

Vi erbjuder:
Försäljning av SUP-brädor
kurser & företagsevent
safari & uthyrning
Tränings- och äventyrsresor med SUP
Samtliga turer och kurser leds av certifierad instruktör.

Havsgymmet innehar F-skatt.

Ägare/Instruktör

Maria DahlbergJag heter Maria Dahlberg och är licensierad International Surf Association SUP instruktör (steg 1) samt licencierad SUPfitness instruktör (Paddlefit steg 1 & 2).

Det är jag som äger och driver Havsgymmet.

Jag är f d polis som nu valt att satsa helhjärtat på företagandet. Min passion för SUP började när jag köpte min första bräda 2010 och sedan dess har jag paddlat i alla möjliga väderförhållanden och under alla årstider. Innan jag kom i kontakt med SUP så paddlade jag mycket kajak. Det som främst skiljer SUP och kajak är att du får en helt annan vy när du står upp på SUP brädan. Det är en mäktig och häftig känsla. Med SUP så använder du dessutom fler muskelgrupper och övar upp balansen.

När jag började paddla SUP så var sporten relativt okänd i Sverige och jag möttes av många förvånade blickar när jag var ute på vattnet. Nu har SUP äntligen hittat hit! Sporten har snabbt expanderat och det skapas ständigt nya idéer om hur man kan kombinera SUP med vanlig träning. Nu kan man utöva yoga, fitness och funktionell träning med SUP-brädan som redskap vilket tar träningen till helt nya nivåer.

Min målsättning är att kunna erbjuda så många som möjligt tillfället att kombinera effektiv träning med härliga naturupplevelser.

Välkommen ut på vattnet med mig!

Samarbetspartner

On Water AB är vår samarbetspartner och de har butik i Lund och Karlstad. Adress i Lund: Nöbbelövsvägen 100, Lund. Tel. +46 46 13 40 00, e-post: info@onwater.se. Adress i Karlstad: Regnvindsgatan 8, Karlstad, Tel. +46 54 85 05 60.

Samarbetspartner

Yster SUP är vår samarbetspartner. De har kontor i Staffanstorp
https://www.ystersup.com/en/contact/

Maria Dalberg – Ägare / Instruktör

Tel: 0702 – 95 55 33
Mail: maria@havsgymmet.se

Cecilia Cekestrand, Instruktör Karlstad

Foto: @boardyogasweden

Jag heter Cecilia Cekestrand och är utbildad SUP-Yoga instruktör Steg 1 och Steg 2 samt i SUP-safety.

Under många år arbetade jag inom socialtjänsten i Karlstad och från 2011 med fokus på unga och dess psykiska och fysiska hälsa.

2015/2016 träffade jag Maria på Havsgymmet första gången då jag provade en nybörjarkurs i SUP. Jag blev helt såld, på SUP (och Maria) och bestämde mig för att använda SUP som ett verktyg i mitt arbete med unga för att främja deras egna personliga utveckling så som tex självförtroende. Ett plus också med den fysiska träningen där alla muskler, inklusive skrattmusklerna används.

Vad ska jag säga, det blev en succé!

2018 tog jag steget och startade eget företag där jag erbjuder tjänster inom certifierad coachning, föreläsning, fysisk- och mentalträning och sen hösten 2021 även SUP.

Jag erbjuder nybörjarkurser, coach-samtal på bräda, SUP-Yoga och SUP-Fitness och roliga äventyrsturer. Varmt välkommen!

Hemsida: https://ccmop.se/tjanster/

Om