Om oss

Havsgymmet – Stand Up Paddle

Om oss

Vi ordnar paddeläventyr med SUP i Lomma och Karlstad för privatpersoner och företag.

Vi erbjuder:
Försäljning av SUP-brädor
kurser & företagsevent
safari & uthyrning
Tränings- och äventyrsresor med SUP
Samtliga turer och kurser leds av certifierad instruktör.

Havsgymmet innehar F-skatt.

Ägare/Instruktör

Maria DahlbergJag heter Maria Dahlberg och är licensierad International Surf Association SUP instruktör (steg 1) samt licencierad SUPfitness instruktör (Paddlefit steg 1 & 2).

Det är jag som äger och driver Havsgymmet.

Jag är f d polis som nu valt att satsa helhjärtat på företagandet. Min passion för SUP började när jag köpte min första bräda 2010 och sedan dess har jag paddlat i alla möjliga väderförhållanden och under alla årstider. Innan jag kom i kontakt med SUP så paddlade jag mycket kajak. Det som främst skiljer SUP och kajak är att du får en helt annan vy när du står upp på SUP brädan. Det är en mäktig och häftig känsla. Med SUP så använder du dessutom fler muskelgrupper och övar upp balansen.

När jag började paddla SUP så var sporten relativt okänd i Sverige och jag möttes av många förvånade blickar när jag var ute på vattnet. Nu har SUP äntligen hittat hit! Sporten har snabbt expanderat och det skapas ständigt nya idéer om hur man kan kombinera SUP med vanlig träning. Nu kan man utöva yoga, fitness och funktionell träning med SUP-brädan som redskap vilket tar träningen till helt nya nivåer.

Min målsättning är att kunna erbjuda så många som möjligt tillfället att kombinera effektiv träning med härliga naturupplevelser.

Välkommen ut på vattnet med mig!

Samarbetspartner

On Water AB är vår samarbetspartner och de har butik i Lund och Karlstad. Adress i Lund: Nöbbelövsvägen 100, Lund. Tel. +46 46 13 40 00, e-post: info@onwater.se. Adress i Karlstad: Regnvindsgatan 8, Karlstad, Tel. +46 54 85 05 60.

Samarbetspartner

Kona-Sports AB är vår samarbetspartner. De har kontor i Motala.
Telefon +46 (0)141 21 70 70
E-post kontakt@kona-sports.se

Maria Dalberg – Ägare / Instruktör

Tel: 0702 – 95 55 33
Mail: maria@havsgymmet.se

Om