Om oss

Havsgymmet – Stand Up Paddle

Om oss

Vi ordnar paddeläventyr med SUP i Lomma och Karlstad för privatpersoner och företag.

Vi erbjuder:
fitness och träningspass på vattnet
kurser & företagsevent
safari & uthyrning
Tränings- och äventyrsresor med SUP
Samtliga turer och kurser leds av certifierad instruktör.

Havsgymmet innehar F-skatt.

Ägare/Instruktör

Maria DahlbergJag heter Maria Dahlberg och är licensierad International Surf Association SUP instruktör (steg 1) samt licencierad SUPfitness instruktör (Paddlefit steg 1 & 2).

Det är jag som äger och driver Havsgymmet.

Jag är f d polis som nu valt att satsa helhjärtat på företagandet. Min passion för SUP började när jag köpte min första bräda 2010 och sedan dess har jag paddlat i alla möjliga väderförhållanden och under alla årstider. Innan jag kom i kontakt med SUP så paddlade jag mycket kajak. Det som främst skiljer SUP och kajak är att du får en helt annan vy när du står upp på SUP brädan. Det är en mäktig och häftig känsla. Med SUP så använder du dessutom fler muskelgrupper och övar upp balansen.

När jag började paddla SUP så var sporten relativt okänd i Sverige och jag möttes av många förvånade blickar när jag var ute på vattnet. Nu har SUP äntligen hittat hit! Sporten har snabbt expanderat och det skapas ständigt nya idéer om hur man kan kombinera SUP med vanlig träning. Nu kan man utöva yoga, fitness och funktionell träning med SUP-brädan som redskap vilket tar träningen till helt nya nivåer.

Min målsättning är att kunna erbjuda så många som möjligt tillfället att kombinera effektiv träning med härliga naturupplevelser.

Välkommen ut på vattnet med mig!

Instruktör SUP yoga

Jag heter Linda Sjöholm och är certifierad yogalärare av Ulrica Norberg samt Ylab. Jag fyller på med inspiration och kunskaper av lärare som Shiva Rea och Braille Frierott. Jag ser fram emot att möta dig på vattnet!

Instruktör SUP fitness

Jag heter Maria Weberg och mig kan ni träffa på under fitness-passen. Jag tränar spinning, crossfit, styrketräning, tabata och löpning. Ni får gärna följa mig på instagram: https://www.instagram.com/fitness_life_and_living/

Maria Dalberg – Ägare / Instruktör

Tel: 0702 – 95 55 33
Mail: maria@havsgymmet.se

Linda Sjöholm – Instruktör / SUP Yoga

Om