Våra tjänster i Lomma och Karlstad

Se aktuella kurser och turer i kalendern

Naturupplevelser

Vill du gå en nybörjarkurs eller hänga med på safaritur genom Lommas Amazonas? Vill du spana efter bäver i Karlstads undanskymda vatten eller njuta av en underbar solnedgång i Lommabukten? Vi erbjuder paddling i spännande vacker och rofylld miljö.

Läs mer...

Träning

Testa ett SUP fitness pass på vattnet! Alla muskelgrupper aktiveras. Vill du få upp pulsen och förbättra din paddelteknik? Då passar våra träningspass perfekt där vi paddlar i högt tempo och får upp pulsen rejält!

Läs mer...

Teambildning

Utmana kollegorna i ett SUP race eller testa teamkänslan på en stor 8-manna bräda. Vi erbjuder flexibla paketlösningar för grupper och företag. Vi samarbetar med Borgeby slott och kan därför erbjuda en variation av SUP, kanot och kajakpaddling. Våra tjänster passar utmärkt som ett aktivt inslag i er konferens.

Läs mer...

Resor

Följ med oss på oförglömliga paddeläventyr på unika platser runt om i världen. Att utforska vackra platser runt om i världen på en SUP-bräda är något alldeles speciellt! Vi planerar för resor till Grekland, Indonesien, Nepal och Slovenien. Håll utkik här för senaste nytt!

Läs mer...
Översikt