Köp egen utrustning

Maila oss för beställning

Kona Cruiser 12.6

Kona Cruiser 12’6 är enligt oss en av de bästa brädor som finns på marknaden just nu. Vi använder denna modell i våra kurser och safariturer. Brädan passar utmärkt för längre turer men även för yoga och fitness. Den är stabil, lättpaddlad och går fint i sjön.

Beställ

Kona Namaste 11.0

Upplev yoga på vattnet med en Kona Namaste. Brädan är specialdesignad för yoga och fitness. Den har stora pads för bra grepp och fäste. Man kan även montera på Konas uppblåsbara vindsurfingsegel och vindsurfa med brädan. En bräda att ha kul med!

Beställ

Kona Mountain 9.8

Kona Mountain är din självklara kompis på resan. Den väger endast 8 kg och är därför supersmidig att resa med! Brädan är utrustad med 4 st trusterfenor och passar utmärkt till vågsurf. Tack vare fenorna funkar den också mycket bra i forsar. En riktig äventyrsbräda!

Beställ

Kona Active 11.2

Kona Active är den perfekta brädan att vindsurfa med! Förutom akterfenan har den en centerfena för maximal vindsurfingupplevelse. En utmärkt familjebräda som funkar finfint även för vanlig paddling. Det går också bra att använda den för yoga och fitness.

Beställ

Kona Molokai 8.6

Kona Molokai är den uppblåsbara brädan som är helt anpassad för vågsurf. Dessa egenskaper gör den helt unik och öppnar dörren för nya spännande äventyr till havs. Brädan är liten och smidig. Gillar du att vågsurfa så är detta brädan för dig!

Beställ

Kona paddel, 3-delad

Konas snyggaste kolfiberpaddel! Den har ett suveränt grepp och är lätt som en fjäder. En perfekt paddel för längre turer eller om man inte vill slita ut fel muskelgrupper under ett hårt träningspass. Paddeln finns i både 2- och 3-delad modell.

Beställ

Namaste paddel, 3-delad

Namaste paddeln är det självklara valet för alla yogisar. Den har givetvis liknande vackra mönster och färg som Namaste brädan. Den är tillverkad i glasfiber och har bra grepp. Med de vackra mönstret sticker den ut. En riktigt fin paddel.

Beställ

Kona tripleaction pump

Kona HP5 Triple Action pumpar upp din bräda på mindre än 3 minuter! Den har tre lägen; trippel – double – single action och klarar tryck upp till 25 psi i ett litet kick. Att pumpa en bräda för hand har aldrig varit lättare (och roligare)!

Beställ
SHOP