Köp egen utrustning – Paddel & leash ingår i alla Gladiator SUP-paket!

Maila oss för prisuppgift och beställning

Yster ISUP 12’6″x 30″ Linear

Yster ISUP 12’6”x 30” Linear är en uppblåsbar SUP för många olika aktiviteter. Tack vare den långsträckta formen och flack brädlinje i kombination med en fena i nosen gör Yster ISUP 12’6”x 30” Linear extremt kursstabil. Lägg därtill att Ysters uppblåsbara SUPar levereras med en stor 9” single center flat water-fena som standard, vilket innebär att brädan håller kursen även när det blåser och går sjö. Eftersom den går rakt i vattnet behöver man inte heller byta paddlingssida lika ofta.

I LEVERANSEN:
 • Uppblåsbar SUP 12’6”x 30”
 • Professionell Yster backpack med hjul i kraftig 1680D Nylon och integrerad omklädningsmatta i locket.
 • Performance dubbel- och enkelverkande SUP-pump med manometer
 • Single center 9” flat water fena
 • Reparationskit med reparationslappar och ventilnyckel
TEKNISK SPECIFIKATION:
 • Konstruktion: Fusion Dropstitch med standard US fin box.
 • Längd: 12’6” (381 cm)
 • Bredd: 30” (76.2 cm)
 • Höjd: 6” (15,2 cm)
 • Volym: 320 liter
 • Vikt: 9.9 kg
 • Rekommenderat tryck normal användning: 20 psi.
 • Max uppblåsningstryck: 26 psi
 • Max tekniskt tryck: 30 psi
Beställ

Gladiator Elite 12.6 Sport

Gladiator Elite 12,6 är för de som vill höja sin nivå från en allroundbräda. 12,6 Elite kommer i två bredder, 30″ (sport) för den skickligare paddlaren som vill ha extra fart och 32″ (Touring) för paddlaren som vill ha en lugnare paddeltur med mer stabilitet och aningens mindre hastighet. Brädorna kommer med lastöglor fram och bak så du kan lasta på all din utrustning redo för äventyr, antingen med barnet eller hunden fram på brädan, eller en fullastad bräda redo för övernattningsäventyr. 12,6:an kommer även med en böjlig fena som tål att gå på grund.

I paketet medföljer även en rejäl nylonväska med hjul och integrerade axelband för alla delar. Double action pump med fotstöd för att snabbt pumpa upp brädan till önskat tryck, smidig och ultralätt tredelad paddel gjord helt i kolfiber, reparationskit, ringformad leash, US fenbox och touringfena gjord i glasfiber. Gladiatorsbrädor är tåliga och kommer med tre års garanti.

Material: Fusion machine weave

Kanter: Xstrong triple rail kanter

Fena: Centrerad US fena

Handtag: 3

Lufttryck: 26psi

Dimensioner: Längd 3,84m Bredd 76,2cm Tjocklek 14,9cm

Vikt: 8kg

Volym: 330 liter

Max bärvikt: 200kg

Rekommenderas för paddlare över 65 kg

Maxvikt för paddlare: 120kg

Rekommenderas för paddlare över 164cm

Beställ

Gladiator Elite 11.2

Denna 11’2 bräda har specifikt blivit framställd för kortare paddlare som vill ha en allround premium bräda. Tjockleken på 11,9 cm kombinerat med brädans totala volym på 280 kg gör att den sitter nära vattenlinjen vilket skapar stabilitet. Den spetsiga nosen gör brädan snabb och kursstabil. Passar perfekt till äldre barn som vill ha sin egen bräda men också för de som vill åka i vågor.

I paketet medföljer även en rejäl nylonväska med hjul och integrerade axelband för alla delar. Double action pump med fotstöd för att snabbt pumpa upp brädan till önskat tryck, smidig och ultralätt tredelad paddel gjord helt i kolfiber, reparationskit, leash, US fenbox och touringfena gjord i glasfiber. Gladiatorsbrädor är tåliga och kommer med tre års garanti.

Material: Fusion machine weave

Kanter: Xstrong triple rail kanter

Fena: Centrerad US fena

Handtag: 3

Lufttryck: 26psi

Dimensioner: Längd 3,41m Bredd 76,2cm Tjocklek 11,9cm

Vikt: 10kg

Volym: 280liter

Max bärvikt: 160kg

Rekommenderas för paddlare under 75 kg

Maxvikt för paddlare: 90 kg

Rekommenderas för paddlare under 170 cm

Beställ

Curcuma

Curcuma består av högkvalitativ gurkmeja i en unik antiinflammatorisk mix tillsammans med 9 andra ingredienser.

Curcuma är framtagen för att maximera upptag och den antiinflammatoriska effekten.

100% ekologisk och vegansk – producerad i Sverige.

För magen, lederna och immunförsvaret!

Beställ

Gladiator PRO 12.6 Sport

Gladiator Pro 12’6 har under flera år varit en av våra absolut storsäljare. Detta är brädan för dem som vill ha en vassare sup än den mer ”traditionella” allroundmodellen.  12’6 touring brädan ger extra glid och kursstabilitet samtidigt som den är lätt att paddla med.

12’6 Pro finns i två olika storlekar. Brädan med bredd 30″ är för den lite vanare eller mindre SUP-paddlaren som vill ha hög fart. En riktigt fin motions-sup. Brädan som är 32″ bred är för de som som vill ha en en härlig paddelupplevelse med lite mer stabilitet. Alla Gladiator Pro-modeller kommer med en mjuk fena som klarar vatten där det är grunt eller mycket stenar. Pro-modellen är en riktigt fin SUP bräda med dubbla laminerade lager för bästa hållbarhet och prestanda och klarar även paddlare som väger lite mer.

I paketet medföljer även en väska på hjul för alla delar. Double action pump, kolfiberpaddel med nylonblad, ringformad leash, US fenbox, reparationskit och touringfena. Gladiatorsbrädor är tåliga och kommer med tre års garanti,

Material: Dubbel laminerat fusion dropstitch

Kanter: Xstrong triple rail kanter

Fena: Centrerad US fena

Handtag: 3

Lufttryck: 26psi

Dimensioner: Längd 3,84m Bredd 76,2 Tjocklek 14,9

Vikt: 10kg

Volym: 330 liter

Max bärvikt: 200kg

Rekommenderas för paddlare över 65 kg

Rekommenderas för paddlare över 164cm

Beställ

Gladiator PRO 10.8

Gladiator Pro 10’8 har en bredd på 86 cm och tjocklek på 14,8 cm vilket gör denna allround bräda ideal för åkare över 85 kg. Bredden och de raka kanterna gör denna bräda ultra stabil för alla som ställer sig på den.

I paketet medföljer en rejäl nylonväska med hjul och integrerade axelband för alla delar. Double action pump, smidig tredelad kolfiberpaddel med nylonblad, leash, reparationskit, US fenbox och allroundfena. Gladiatorsbrädor är tåliga och kommer med tre års garanti.

Material: Dubbel laminerat fusion dropstitch

Kanter: Xstrong triple rail kanter

Fena: Centrerad US fena

Handtag: 3

Lufttryck: 26psi

Dimensioner: Längd 3,29m Bredd 86cm Tjocklek 14,9cm

Vikt: 10,5kg

Volym: 300liter

Max bärvikt: 135kg

Rekommenderas för paddlare över 80kg

Maxvikt för paddlare: 135kg

Rekommenderas för paddlare över 179cm

Beställ

Gladiator PRO 10.6

Gladiator Pro 10’6 är en allroundbräda som passar för de flesta. Bredden på 86cm kombinerat med raka kanter gör denna bräda stabil för paddlare upp till 100kg. Fungerar lika bra i vågor som i lugna vatten. I paketet medföljer nylonväska med hjul och integrerade axelband för alla delar. Double action pump, smidig tredelad kolfiberpaddel med nylonblad, leash, US fenbox, reparationskit och allroundfena. Gladiatorsbrädor är tåliga och kommer med tre års garanti.
Dubbel laminerat fusion dropstitch

Xstrong triple rail kanter

Fena: Centrerad US fena

Handtag: 3

Lufttryck: 26psi

Dimensioner: Längd 3,23m Bredd 86cm Tjocklek 11,9cm

Vikt: 9,5kg

Volym: 240 liter

Max bärvikt: 180kg

Maxvikt för paddlare: 100kg

 

Beställ

Gladiator Origin 10.8

Storleken 10’8 är en perfekt bräda för de som vill ha maximal stabilitet. Bredden och de raka kanterna  gör det möjligt för alla att njuta av att vara ute på vattnet.

Gladiators origin modeller är upplåsbara supbrädor gjorde av hög densitet dubbel laminerat fusion dropstitch material. Möjligheten att pumpa upp brädan till 26 psi ger en styv bräda med exceptionella paddelegenskaper. Egenskaper hos brädan är handtag fram, i mitten och bak för lätt transport samt bungee tie-downs för bärkittet. Dessa brädor bör inte blandas ihop med de budget märken som finns på marknaden. Gladiator origin slår högt över sin prisklass. En bättre byggd instegsbräda i denna prisklassen finns inte på marknaden.

Med denna Gladiator bräda medföljer ryggväska med plats för alla delar. Double action pump som lätt pumpar upp brädan till önskat tryck, lätt och tålig glasfiberpaddel med nylonblad, Us fenbox och touringfena, och ringad leash. Gladiatorsbrädor är tåliga och kommer med tre års garanti, reparationskitet som medföljer är till för att du alltid skall kunna ge dig ut på vattnet.

Material: Dubbel laminerat fusion dropstitch

Kanter: Xstrong double rail kanter

Fena: Centrerad US fena

Handtag: 3

Lufttryck: 26psi

Dimensioner: Längd 3,29m Bredd 86,3 Tjocklek 14,9

Vikt: 11kg

Volym: 300 liter

Max bärvikt: 220kg

Rekommenderad vikt för paddlare: Över 85 kg

Rekommenderad längd för paddlare: Över 179cm

Beställ
SHOP